29 april 2007

Uitzicht_amc Uitzicht vanuit Bart zijn kamer, met in het midden de Arena.

Vandaag is het een rustige dag. Bart ligt een beetje te doezelen, maar begint het laatste half uur wat meer te spugen. Alles wat met eten te maken heeft maakt hem misselijk,ook al praat je er alleen maar over. Bart zijn gewicht is gezakt tot 47,2 kilo.Hij moet dus binnen niet al te lange tijd wel weer wat gaan eten anders krijgt hij sondevoeding.20070429_9381_1

Zijn hartslag is lager dan gister, dus de zaalarts komt hem zo even onderzoeken. We wachten maar weer af. Veel meer kunnen we toch niet doen. De foto is gemaakt tijdens het maken van het hartfilmpje. Bart had ook nog twee plakkers op zijn benen.                                                                                                                                            

Op koninginnedag mag Bart de hele dag visite hebben. Dus als iemand zou willen komen??? Neem van te voren even contact met ons op in het ziekenhuis. Arie 06-11388880 of Anneke 06-25201976.

Het is nu half zeven en Bart ligt aan de monitor.Zijn hartslag schommelt rond de 46 en dat is te laag. Een van de medicijnen tegen de misselijkheid kan een lage hartslag veroorzaken. Bart kreeg dit twee keer per dag via het infuus. Vannacht krijgt hij dat dus niet meer. Als hij zieker wordt krijgt hij weer valium.De rest van de dagen zal hij dan weer slapend doorbrengen.

Iedereen een fijne koninginnedag gewenst morgen!!

Groetjes uit het AMC van Arie, Bart en Anneke.

9 responses to “29 april 2007

  1. Lieve Bart en familie,

    Elke dag surf ik even naar de site. We hebben veel bewondering voor jullie allemaal! Sterkte en we denken aan jullie.
    Groeten John, Lize, Mathijs en Thomas Boshoven

  2. Hoi Bart,
    Vandaag weer eventjes alles doorgelezen op je weblog. Ik vind dat je het dapper volhoudt, ga zo
    door! Denk maar aan die boot en aan lekker varen binnenkort. Wij denken aan je en wensen je veel sterkte toe.
    Veel liefs, Trudy (en de rest)

  3. Hoi Bart ,

    Je bent een kanjer. Het is dus nu ff door de zure a…. heen bijten en dan hopelijk weer snel naar huis. Het blijft nog lang mooi weer dus denk maar aan je boot die nu gepimpt?? wordt door je broer. Kan je boot nog mooier??? Arie en Anneke heel veel sterkte, ook jullie zijn kanjers.

  4. Hej bart,
    we hebben net iets gelezen over een verassing wat met je boot te maken heeft. 1 ding is zeker, je bent er heel blij mee. Wij zijn er jaloers op! Je boft maar met zo’n broer.
    Aankomende week ga ik in ieder geval je boot schoonmaken dat had ik beloofd.
    Veel beterschap en tot snel hou je taai
    Groetjes Linda en Menno

  5. hoi bart.
    wat vervelend dat je hartslag zo laag is en dat je toch weer spuugt.
    nou slaap maar lekker veel des te eerder kun je naar huis, naar je boot.
    je zult wel nieuwsgierig zijn hoe die is geworden.
    ari en anneke heel veel sterkte, groetjes heleen

  6. hoi,Bart Arie en Anneke we hopen dat jullie toch dat jullie alle drie een goede nacht toe.En veel sterkte ik bel morgen wel even.
    Veel liefs de hammetjes

  7. Hoi Bart, Arie en Anneke, op welke kamer ligt Bart. Kan het nergens op jullie log vinden. Kunnen we tenminste massaal kaarten sturen. Groetjes Yvonne

  8. Nou Bart, dat is even een behoorlijke domper die hartslag van jou. Dat er ook nog bij. Wel moed houden hoor! Deze week gaat ook weer voorbij. Je raadt trouwens nooit wat ik net op de koninginnemarkt heb gekocht……. net zo’n suikerpot als jij van je oma hebt gekregen. Het was wel even zoeken, maar wie zoekt……. Nou, sterkte hoor voor vandaag en ook een kus voor A&A. José

  9. Hoi Bart,

    Zag je ons zwaaien vanaf de parkeerplaats??? Of lag je toen al aan de monitor??? We zouden op koninginnedag naar Friesland voor een paar daagjes (want oma is nogal ziek). Maar de reis ging niet door, want Arjan ging met zijn armen door de ruit van de voordeur, omdat Marijn die hard dichtsloeg toen ze aan het dollen waren. Het bloed spoot uit zijn pols en andere gaten in zijn beide armen, hoofd en borst. Als je dat had gezien Bart, was je hartslag direct weer dik in orde. Met de ambulance naar De Heel. Het ambulancepersoneel heeft zijn ”mooiste” T-shirt ( je weet wel: die ouwe die zo lekker zit) kapot geknipt. Nu loopt hij met 8 grote hechtingen en tig kleintjes. Nu gaan we dinsdag weg. Maar vrijdag, als jij weer thuis komt, zijn we er weer.

    Hou je taai,
    Groeten, Arjan,Marijn, Aad, Jose.

Leave a comment