19 april 2012

Even een update van de laatste periode.

Om te beginnen heeft Bart zijn motor theorie vandaag gehaald. Hij had gewoon nul fout! Hij is natuurlijk helemaal blij dat het hem gelukt is. Hij maakt zich ernstige zorgen over zijn geheugen, maar dit is een goed teken natuurlijk.

Afgelopen periode is er best veel gebeurd. We hebben Bart op school uitgeschreven en bij het UWV aangemeld. Zij gaan hem nu begeleiden naar opleiding en eventueel werk.

Bart gaat starten met een EMDR behandeling bij de psychiater. Dit is een snelle manier om trauma’s te verwerken. We hopen erg dat het werkt. Daarna zien we wel weer verder. Bart is in gewicht toegenomen, maar het is wel een kwetsbare toename. Als hij over zijn grenzen heen gaat is dat het eerste dat er weer af gaat. Hij heeft ook spiergroei in zijn rug. Iets wat niemand meer verwacht had. Het gaat dus goed met Bart. Hij is er nog niet, maar hij gaat vooruit!

Voor vrienden en kennissen zijn wij te volgen op facebook. Dat is iets beschermder als deze weblog. Hierop zal ik nog wel een poos de beknopte ontwikkeling van Bart proberen bij te houden. Voor mensen die echt willen weten hoe het gaat is er altijd de mogelijkheid van bellen, mailen of langskomen natuurlijk.

Leave a comment