28 april 2007

Img_0651_1Na een relatief rustige nacht, waarbij wij eigenlijk alleen om 1/2 3  wat problemen met de chemo-pomp hadden en de nodige keren dat Bart uit bed wilde om te plassen, Img_0654_2 sloeg de cisplatine vanmorgen toch toe. Bart begon vol overgave aan zijn boterham met vruchtenhagelslag, maar daar moest het toch bij blijven. Vanmorgen moets er ook weer bloed geprikt worden wat zeker niet de grootste hobby van Bart is. Gelukkig hoeft Bart tot nu toe niet steeds zo over te geven als de vorige chemokuur. Voor ons is het toch wel een gruwel om mee te maken hoe de ene zak chemo na de andere in Bart gepompt wordt. Op dit moment gaat het een allemaal een beetje raar. Bart heeft korte momenten dat hij goed bij is en vooral over zijn grote droom, een nieuwe buitenboordmotor, praat. Daarna valt hij als een blok in slaap en slaapt behoorlijk lange perioden. Gelukkig wilde hij vanmiddag wel bezoek hebben en zijn zijn neef, nicht en oom even op visite geweest. Op dit moment ligt Bart even lekker te slapen, een mooi moment om de web-log bij te werken. Img_0656_1

Groeten van uit het AMC                         Bart bespreekt motoren met Kim en Troy.

A,A & B

2 responses to “28 april 2007

  1. Lieve arie en anneke ik hoop dat het wel wat beter met bart gaat als de vorige keer de aankomende dagen .
    We wensen jullie heel veel sterkte en vele lieve groetjes aan bart.Ik hoop dat hij veel droomt over zijn moter dan is hij in ieder geval niet misselijk.Tot gauw.Groetjes de hammetjes

  2. Beste allemaal,

    We zijn blij dat Bart niet zo misselijk is als de vorige keer. We hopen natuurlijk dat dat zo blijft. Ook fijn dat Bart zo lekker veel en diep slaapt (hopelijk met mooie dromen)
    Zo spaart hij zijn krachten. Kan mij heel goed voorstellen dat het heel naar is om dat chemospul in je kind te zien verdwijnen. Het is dat je weet dat het de enige manier is om weer beter te worden, anders….
    Maar volhouden he, jullie zijn weer een stap verder en zo te zien reageert Bart een stuk beter op de chemokuur. Heel veel sterkte allemaal en hou jullie taai!
    Groetjes Fam. Dijkman

Leave a comment