24 april 2007

20070424_9327

Vandaag was weer een iets betere dag. Vanmorgen kwam er een mevrouw om Bart te prikken. We horen de uitslag morgen en dan weten we of hij donderdag weer voor een nieuwe chemokuur mag.Daarna kreeg Bart visite van Inge en Luca. Vanmiddag kwamen Danny en Justin hem een cadeau van de klas brengen. Heel leuk. Twee vliegtuigen om in elkaar te plakken met verf. Bart vond het heel leuk.Dank jullie wel.20070424_9329 Daarna was het weer tijd om een computerspelletje te spelen. Nog één dagje en dan gaan we weer(hoop ik). Nu nog even lekker eten ,spelen en varen. Morgen misschien een stukje van het vliegtuig plakken.

groetjes voor vandaag

5 responses to “24 april 2007

  1. Spannend, nu weer wachten op het bloedprikken. We hopen dat je gewoon volgens schema weer naar het ziekenhuis mag. Ook raar om dit te zeggen, maar in dit geval is het alleen maar beter. Heel veel sterkte alvast met de volgende chemokuur als het weer zover is. En niet vergeten dan, de goeie dagen komen vanzelf weer terug. Kus, José

  2. Lieve Bart .
    We wat leuk dat die kinderen langs zijn geweest.
    Ik hoop dat de bloed uitslag goed is dan moet je er morgen weer tegen aan we wensen je heel veel sterkte met de aankomende chemokuur.
    en er komen daarnaa ook weer goede dagen veel liefs en groetjes de Hammetjes.

  3. Hoi Bart,

    We duimen voor je dat de bloeduitslag goed is. We hopen dat de volgende kuur iets minder zwaar valt. Geniet eerst nog maar volop van deze mooie zomerse dag! Voor morgen heel veel sterkte!

    Groetjes Fam Dijkman

  4. Lieve Bart,wij zullen voor je duimen dat je bloed goed is en dat je minder misselijk gaat worden van de volgende kuur!Het is wel fijn dat je ook weer even goede momenten gehad hebt.Dat je even lekker op het water bent geweest en even van het mooie weer hebt kunnen genieten.Ik begrijp dat je aan aandacht niet tekort komt,het is wel leuk om allemaal cadeautjes te krijgen he.
    Nu knul wij wensen je heel veel sterkte voor morgen.
    Groetjes Sylvia en familie

  5. Hoi Bart, hier weer een berichtje van Lillian (moeder Michelle) Leuk he dat varen, Michelle is er ook gek van. De bekeuringen wat minder, geloof dat Thomas er ook een had gekregen!! Gaat lekker met jullie. Nou Bart sterkte met de nieuwe kuur, hoop dat je er wat minder last van hebt. Groetjes Lillian

Leave a comment